Οι σκέψεις μου είναι σαν το νερό που κυλά , όπως και ένα ποτάμι.Συναντούν δίαφορα τοπία,πολλά εμπόδια και κάπου καταλήγουν.Καμία φορά κάποιοι προσπαθούν να τις 'μολύνουν' μα τελικά συνεχίζουν να κυλούν καθαρές μέσα στο μυαλό μου.Κάποια δείγματα απο αυτές είναι εδώ γραμμένες.Σας προσκαλώ να τις ''πιείτε'' οπως θα πίνατε ένα ποτήρι νερό.Άλλωστε νομίζω πως είναι πόσιμες...:-)

Το cd της εβδομάδας

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Η Θεσσαλονίκη


Με τι λόγια να αρχίσω να μιλώ για την πόλη της Θεσσαλονίκης...Επέστρεψα από το τριήμερο μου και παρόλο τις 7 ώρες οδήγησης έχω τέτοια ενέργεια που πραγματικά θα μπορούσα να ξαναγυρίσω ακόμη και τώρα που γράφω. Πραγματικά έζησα πολύ όμορφες στιγμές και το καλύτερο είναι ότι τις ζούσα στο 100%!!!(Μακάρι να το έκαναν και κάποιο άλλοι αυτό αλλά τι να κάνουμε)

Έζησα τα πάντα αυτές τις μέρες. Το περπάτημα, τα ψώνια,το οφθαλμόλουτρο,(χρειάζεται και αυτό παιδιά) , τα ποτά, το ξενύχτι, το φαγητό τα πάντα!Και φυσικά μέσα στα πάντα είναι και τα ''τυχερά''(ο νοών νοητω)

Ειλικρινά αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, νομίζω πως πραγματικά αυτό που εισπράττει κάποιος από εκεί είναι σίγουρα πολύ ενέργεια!!!Θεωρώ ότι η θέση αυτής της πόλης είναι σταυροδρόμι θετικών ενεργειών που αποδέκτες γίνονται όλοι όσοι βρίσκονται εκεί. Άλλωστε και οι τόσοι πολλοί ναοί δεν νομίζω να είναι τυχαίο γεγονός.

Και μην νομίσει κανείς ότι ήμουν με κάποια super παρέα και για αυτό πέρασα τόσο καλά, γιατί μπορώ να πω πως σε αυτό το κομμάτι δεν ήμουν και τόσο τυχερός, αλλά τέλος πάντων το κατάπια.

Βλέπετε κάποιοι άνθρωποι άθελά τους ξινίζουν εύκολα βλέποντας κάποιος να μπορεί να ζει κάτι στο 100% του, και να μην μπορεί να το ζει και αυτός έτσι, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι την ίδιες εμπειρίες δηλαδή το να ήμαστε μακρυά από το σπίτι και να το χαιρόμαστε. Ίσως δεν καταλαβαίνουν ότι μέρα που περνά δεν ξαναπερνά. Οπότε υπάρχουν ελαφρυντικά σε αυτούς(ως πότε βέβαια)...Πάντως οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ''μια γλάστρα'' που με άντεξε ειδικά εχθές το βράδυ και σε μια ψυχή που με ''ανέβασε'' πολύ. Τα λέμε και πάλι!!!
Υ.Γ. Προσοχή!!!μην και δεν πάτε Θεσσαλονίκη!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πραγματικά έζησα πολύ όμορφες στιγμές και το καλύτερο είναι ότι τις ζούσα στο 100%!!!"

Βρήκες το νόημα της ζωής!

"Βλέπετε κάποιοι άνθρωποι άθελά τους ξινίζουν εύκολα βλέποντας κάποιος να μπορεί να ζει κάτι στο 100% του, και να μην μπορεί να το ζει και αυτός έτσι."

Αλίμονο σε όσους έχουν κλειδώσει την καρδιά τους...

Alexandros είπε...

Φίλε μου το νόημα της ζωής το έχω βρεί τα τελευταία χρόνια.Το δύσκολο όμως για κάποιον είναι να βρεί άνθρωπο να το μοιραστεί...

Ανώνυμος είπε...

kai pio einai re paidia to noima tis zois pou to brikate oloi toso eukola? gia peite mas kai emas!!!!