Οι σκέψεις μου είναι σαν το νερό που κυλά , όπως και ένα ποτάμι.Συναντούν δίαφορα τοπία,πολλά εμπόδια και κάπου καταλήγουν.Καμία φορά κάποιοι προσπαθούν να τις 'μολύνουν' μα τελικά συνεχίζουν να κυλούν καθαρές μέσα στο μυαλό μου.Κάποια δείγματα απο αυτές είναι εδώ γραμμένες.Σας προσκαλώ να τις ''πιείτε'' οπως θα πίνατε ένα ποτήρι νερό.Άλλωστε νομίζω πως είναι πόσιμες...:-)

Το cd της εβδομάδας

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Ένα γλυκό ''αχ''


Ώρα 3.00.Μόλις γύρισα από την βόλτα με το αυτοκίνητο με έναν καλό μου φίλο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να πάω γιατί διέκοψα την επικοινωνία στο τηλέφωνο που είχα με τον άγγελο μου, αλλά απο την άλλη, εντάξει είναι ωραία να κόβεις βόλτες με το αμάξι και να συζητάς. Βέβαια το θέμα είναι να συζητάς και να είναι και το μυαλό σου στην συζήτηση αλλά το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να είναι εκεί!Ήταν στο μωράκι μου...Όπως να το κάνουμε είναι ευθύνη να έχεις ένα μωρό...Έφαγε; Κοιμήθηκε; Σκέφτεται; Είναι όλα καλά; Συνέχεια το μυαλό μου είναι εκεί. Ευτυχώς έχω αφήσει ένα μικρό και άψυχο τιγράκι να προσέχει την κατάσταση και να κάνει παρέα για τις ώρες που εγώ δεν μπορώ να είμαι εκεί...(αν και έμαθα οτι το κακόμοιρο αν είχε στόμα θα έβριζε, αλλά απο την άλλη αυτός είναι ο ρόλος του...Στην τελική υπάρχουν και χειρότερα. Ας μάθει τι κάνει΄ο φίλος του το δεινοσαυράκι και τι τραβάει απο μένα και τότε θα καταλάβει ότι αυτό είναι πιο τυχερό!) Πρώτο αχ λοιπόν...Πάει το χάσαμε!!! Γίναμε πάλι παιδιά!!!(κάτω των 10)

Και πάμε στο δεύτερο αχ...που αφορά το μωρό μου...(λες και τα υπόλοιπα αφορούσαν την κυβέρνηση)
Τι θα κάνω με εσένα; Αστρολογικά λένε οτι γνωριστήκαμε στην χειρότερη περίοδο, με ανάδρομο Ερμή, που προσβάλει πολύ την επικοινωνία, και εγώ επικοινωνώ μαζί σου παρόλα αυτά 1000% !!!Τώρα που μπαίνει και στην ορθή του πορεία δηλαδή θα φτιάξουμε κινητά 100ης γενιάς, όπου θα στέλνουμε sms απ' ευθείας στο μυαλό;Ή γενικότερα θα παρακάμπτουμε τις κεραίες και τα καλώδια;Ε; Και τέλος πάντων τι θα κάνουμε με αυτή την super χημεία μας που, αν συνεχίσει να αντιδρά έτσι θα κάνει έκρηξη αγάπης!!! (που πόσο το θέλω....)

Λοιπόν δεν υπάρχει άλλη λύση....Μένεις έτσι, μένω έτσι και να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για αρραβωνιάσματα!!! Γιατί εγώ τώρα που σε βρήκα θα σε ''παντρευτώ''!!! Δεν θα σε αφήνω με τίποτα να μου φύγεις!!! Άλλοστε ''για αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, για να σε συναντήσω.....''

Αχχχχχχ μωράκι μου, Αχ Θεέ μου!!!Είμαι τόσο χαρούμενος....Ευχαριστώ...

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Τι παλιμπαιδισμός είναι αυτός;;;
λολ! Καημένε μου!!!! Και που είσαι ακόμη!!! Ηρέμησεεεε!!!! Είμαστε γεννημένοι ό ένας για τον άλλο ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ! Καλημέρα!!!!!!!!!

panos είπε...

Θα σηκώσεις επιτέλους κανένα τηλέφωνο;;;;; Πόσο χαίρομαι ανόητο αγόρι....

Alexandros είπε...

Χε χε...Γιατί είμαι ανόητος;