Οι σκέψεις μου είναι σαν το νερό που κυλά , όπως και ένα ποτάμι.Συναντούν δίαφορα τοπία,πολλά εμπόδια και κάπου καταλήγουν.Καμία φορά κάποιοι προσπαθούν να τις 'μολύνουν' μα τελικά συνεχίζουν να κυλούν καθαρές μέσα στο μυαλό μου.Κάποια δείγματα απο αυτές είναι εδώ γραμμένες.Σας προσκαλώ να τις ''πιείτε'' οπως θα πίνατε ένα ποτήρι νερό.Άλλωστε νομίζω πως είναι πόσιμες...:-)

Το cd της εβδομάδας

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Το απρόσμενο


Καλοκαίριασε ο καιρός, αλλά νομίζω οτι καλοκαίριασε και μέσα μου...Βέβαια αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να υπάρχει αιτία για κάτι τέτοιο.Και φυσικά υπάρχει...Καμιά φορά εκεί που μας πιάνει η απελπισία, νιώθουμε άσχημα, και στο τέλος τα παρατάμε όλα και δεν ασχολιόμαστε, τότε ο θεός δίνει μήνυμα στους αγγέλους του να λάβουν μέτρα. Και τότε σου έρχεται ένα μηνυματάκι στο διαδίκτυο που μοιάζει να είναι κοινό, το διαβάζεις, κοιτάς και τον αποστολέα, και αρχίζει κάτι μέσα σου να λέει ''μην το προσπεράσεις αυτό!Κάτι γίνεται εδώ!'' Απαντάς, ανταλάζεις μερικές κουβέντες, και τότε βάζεις την 6η αίσθηση σε λειτουργία, και αυτή ανταποκρίνεται άμεσα με θετικά αποτελέσματα! Τότε τι μένει; Απλά η επιβεβαίωση των παραπάνω με μιά συνάντηση απο κοντά. (ριψοκίνδυνο βέβαια, γιατί κινδυνεύεις να έχεις επιρεάσει της απόψεις σου από την 6η αίσθηση, αλλά εντάξει ευτυχώς προσωπικά τα πάω καλά σε αυτά και είμαι αντικειμενικός και ξεκάθαρος)

Ντύνεσαι απλά και καθημερινά (για να υπάρχει και απο την άλλη μεριά αντικειμενική άποψη) και πάς στο ρατεβού που έχεις ορίσει. Και τότε αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά απο ''χαζές'' συμπτώσεις, και περίεργες από εμένα ''αντιδράσεις''. Και αφού λές το ''καλησπέρα'' αρχίζεις μέσα σε 2 λεπτά να συνθέτεις το παζλ αρχίζοντας να συνειδητοποιείς οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, και ή σου κάνει πλάκα ο θεός, ή σου στέλνει ένα δώρο. Ένα δώρο που σε κάνει να περάσεις σε άλλες διαστάσεις και επιτέλους να σε αφήσει να ονειρευτείς αφού απέναντι σου βρήσκετε κάτι καλό.

Και έρχεται η απόλυτη για μένα στιγμή της επιβεβαίωσης, η ώρα που κρατάς στην αγκαλιά σου αυτό που σου έχει δοθεί και τότε αρχίζεις να νιώθεις ευτυχισμένος,ολοκληρωμένος, έτοιμος να δώσεις ότι καλό έχεις μέσα σου!Τότε αυτό ανταποκρίνεται και προσπαθεί να κάνει το ίδιο!Αρχίζει να σε κοιτάει στα μάτια και το βλέμμα να απορεί όπως απορείς και εσύ λέγοντας '' λες να είναι αυτό που θέλω;'' Και αρχίζουν οι φυσιολογικές αντιδράσεις κρύβοντας αυτά που αρχίζουμε να νιώθουμε γιατί μέσα μας υπάρχουν παρόμοιες εικόνες απο εμπειρίες του παρελθόντος που μας τρομάζουν και μας κρατούν από παγίδες ενθουσιασμού. Αλλά την ίδια στιγμή έρχεται το παζλ στο μυαλό λέγοντας : ''όσο και αν μοιάζουν με παλιές εικόνες δεν είναι το ίδιο με τίποτα!!!''

Και πάμε στο τελευταίο στάδιο που λέγεται καύλα. Βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το τεστ προκειμένου να διαπιστώσεις αν όλα αυτά που έχεις νιώσει πριν είναι απλά παιχνίδι του μυαλού απλά και μόνο για να κάνεις ένα καλό κρεβάτι και να φύγεις...Βλέπεις όμως καθώς ο χρόνος περνάει και είσαι με αυτή την ύπαρξη δίπλα-δίπλα γυμνός, πως απο κεί που γενικότερα το σεξ είχε για σένα πρωταρχικό ρόλο (όσο να μην σε ένοιαζε για την συχνότητα του) περνάει σε δεύτερη μοίρα παύοντας να σε απασχολεί για εκείνη την χρονική στιγμή! Το μόνο που θέλεις είναι απλά να κάνεις τον άλλον ''δικό'' σου, και να γίνει το μωράκι σου!!!

Η στιγμή που πρέπει να φεύγεις όμως έρχετε....Τότε έχεις την ανάγκη ανασυγκρότησης του εαυτού σου...Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, πηγαίνεις σε μια ερημιά αγναντεύοντας την θάλασσα, ανάβεις ένα τσιγάρο και σκέφτεσε όλα αυτά που έζησες, τα παντρεύεις με το τι νιώθεις μετά από όλα αυτά και λες ''θέλω κι άλλο γιατί;'' και απαντάς μετά στον ευατό σου '' γιατί ερωτεύτηκες μαλάκα!'' :)
Βέβαια την ίδια στιγμή αρχίζουν οι φοβίες...Αλλά ευτυχώς τις έχω εξαλείψει αρκετά...Σημασία έχει ότι αυτό το ζώ 100% και θέλω να το ζήσω κι άλλο!!! Για την διάρκεια σε όλο αυτό όλοι φυσικά θα σκέφτεστε κάτι, αλλά ειλκρινά αν αυτό που μου έχει έρθει πρέπει να μείνει δίπλα μου θα μείνει...Άντε και με λίγη προσπάθεια, γιατί αυτά δεν είναι και εύκολα το ξέρουμε... Να είστε όλοι καλά και εσύ μωράκι ακόμα καλύτερα......:)

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!
Χαρούμενο ποστ! Είσαι ερωτευμένος... Να το ζήσεις μέχρι την τελευταία του σταγόνα (όπως το λάδι)! Αξίζει.. :)

Alexandros είπε...

Έτσι και αλλιώς ότι και αν υπάρχει στη ζωή μου φροντίζω να το ζώ στο 100%...Ένας καλός φίλος, υποστηρίζει ότι βαριέμαι εύκολα.Αυτό δεν είναι αλήθεια αν και έτσι φαίνετε πολλές φορές..Απλά, ζω κάτι μέχρι ''κόκκαλο'', και αν δεν αξίζει (αφού έχω φτάσει μέχρι το τέρμα), φεύγω...Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι αξίζει...Ότι πεί ο ''Μεγάλος''... :)

Hfaistiwnas είπε...

:) Τότε ακόμη καλύτερα! Βαριέσαι όταν έρχεται ο κορεσμός.. και λογικό είναι. Καληνύχτα και καλά να περνάτε!!!