Οι σκέψεις μου είναι σαν το νερό που κυλά , όπως και ένα ποτάμι.Συναντούν δίαφορα τοπία,πολλά εμπόδια και κάπου καταλήγουν.Καμία φορά κάποιοι προσπαθούν να τις 'μολύνουν' μα τελικά συνεχίζουν να κυλούν καθαρές μέσα στο μυαλό μου.Κάποια δείγματα απο αυτές είναι εδώ γραμμένες.Σας προσκαλώ να τις ''πιείτε'' οπως θα πίνατε ένα ποτήρι νερό.Άλλωστε νομίζω πως είναι πόσιμες...:-)

Το cd της εβδομάδας

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Όσο πάει δυναμώνει


Οι μέρες περνούν...Ήδη έχουν περάσει 12 ημέρες αφού γνώρισα τον άγγελο μου, και νομίζω ότι έχουν περάσει μονο 2!!!Νίωθω πώς έχουμε να ζήσουμε τόσα πολλά πράγματα μαζί!Κάθε μέρα το μυαλό μου βρίσκεται εκεί!Ότι και αν κάνω, όπου και αν βρεθώ, ότι και αν πω, μπροστά και πίσω απ' όλα υπάρχει αυτή η γλυκιά φατσούλα να μου χαμογελά! Είναι τόσο όμορφο αυτό....Και το καλύτερο είναι ότι αντί αυτό να υποτονεί ή απλά να σταθεροποιείτε (όπως συχνά μπορεί να συμβαίνει) αντίθετα δυναμώνει και αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει! Αν και μέσα μου ξέρω που θέλω να φτάσει...Γιατί αναγνώστη μου, είμαι παιδί με στόχους και γνωρίζω τι θέλω. Βέβαια και η τύχη έχει τον ρόλο της στην παρούσα φάση.

Εδώ λοιπόν έρχεται εκείνη η 6η αίσθηση που δεν έχει πέσει ποτέ εκτός και μου λέει: Ετοιμάσου...Το πλοίο ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι...Ένα ταξίδι που μοιάζει παραμυθένιο αλλά είναι αληθινό και αναμένετε να μην έχει επιστροφή αφήνοντας πίσω του όλη την μιζέρια της καθημερινότητας που μας περιβάλει...Συνταξιδιώτης σου, ο άγγελός σου...
Τι άλλο λοιπόν καλύτερο μπορεί να θέλει κάποιος μετά την υγεία του;

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Αχ έλα ντε, τι άλλο να θέλει κανείς;;; Βαλτός είσαι;;;;;
:)
Να το χαρείς! Μην είσαι ανυπόμονος!!!!

Alexandros είπε...

Τι θέλω;Θέλω να φτάσω αυτή την σχέση στο ζενίθ των συναισθημάτων και να την κρατήσω εκει!!! Νομίζω οτι δεν θα είναι πολύ δύσκολο.Και αυτό επιδή στην προκειμένη περίπτωση έχω απίστευτη θέληση να το κάνω! :)

Hfaistiwnas είπε...

Τέλεια είναι τα πράγματα δηλαδή!
Εύχομαι να είναι όλα όπως τα περιμένεις! Και να φτάσει εκεί που δεν πάει άλλο.. νομίζω υπάρχουν οι προυποθέσεις... :)
Καλό βράδυ!