Οι σκέψεις μου είναι σαν το νερό που κυλά , όπως και ένα ποτάμι.Συναντούν δίαφορα τοπία,πολλά εμπόδια και κάπου καταλήγουν.Καμία φορά κάποιοι προσπαθούν να τις 'μολύνουν' μα τελικά συνεχίζουν να κυλούν καθαρές μέσα στο μυαλό μου.Κάποια δείγματα απο αυτές είναι εδώ γραμμένες.Σας προσκαλώ να τις ''πιείτε'' οπως θα πίνατε ένα ποτήρι νερό.Άλλωστε νομίζω πως είναι πόσιμες...:-)

Το cd της εβδομάδας

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Να 'μαι πάλι...

Πέρασε τόσος πια καιρός για να γράψω εδώ, αλλά δεν ξεχνώ.... :) Πάνω απ' όλα είμαι καλά και απλά αφήνω το χρόνο να με καλημερίζει καθημερινά. Για να πω την καθαρή μου αλήθεια, όλο και κάτι ήθελα να γράψω αλλά ήταν πολλές οι φορές που ήμουν αρκετά κουρασμένος...Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που δέν έγραψα Ωστόσο, και βγήκα, και είδα κουλά πράγματα, έζησα τα γενέλθιά μου λίγο πιο έντονα από άλλες χρονιές, έκανα και κάτι ερωτικές γνωριμίες, αλλά, τίποτα το συγκλονιστικό για να γράψω εδώ.

Η ζέστη πάντως έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και αυτό μυρίζει καλοκαίρι και μ' αρέσει!!!Ευτυχώς πρόβλεψα απο νωρίς φέτος και έχω χάσει ότι περιττό απο κιλά υπάρχει επάνω μου ενώ ταυτόχρονα συνεχίζω να κάνω μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή με στόχο το καλύτερο!Και απορώ, γιατί μερικοί άνθρωποι δεν δίνουν καθόλου σημασία για το τί βάζουν στο στόμα τους; Δεν λέω και γώ έχω περάσει απο περιόδους αναισθησίας, αλλά έβαζα και ένα τέρμα...Κρίμα πάντως, και ειδικότερα για το γυναικείο φύλο, που απαιτείται να είναι καλαίσθητο... Αυτά περί διατροφής και λίπους...



Και πάμε να αναλύσουμε το δεύτερο μου θέμα...EUROVISION 2008!!!!



Παιδιά δεν ξέρω την άποψή σας,και θα ήθελα να μου την διατυπώσετε στα σχόλια, αλλά προσωπικά πιστεύω πως φέτος αυτή η γιορτή άξιζε...Πραγματικά είχε πολύ ωραία κομμάτια .Τώρα για τον νικητή θα το αφήσω ασχολίαστο το θέμα με εξαίρεση το ''ωραίο το κομμάτι της Ρωσίας, αλλά όχι για πρώτο...'' Η Καλομοίρα μας νομίζω άξιζε αυτή την θέση πολύ περισσότερο, αλλά τι να κάνουμε...Εμείς δεν είμαστε χωρισμένοι, σε Πελοπόννησο, κεντρική Ελλάδα, Κρήτη κτλ, αλλά σε Ελλάδα και Κύπρο. Προσωπικά πάντως αν με ρωτήσετε πιό κομμάτι σου άρεσε περισσότερο απ'ολα, θα πω ότι μουσικά μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα φυσικά, του Ισραήλ. Όποιος ασχολείται λίγο με την μουσική θα διαπιστώσει ότι έχει αρκετά γυρίσματα μέσα του, και με πολύ καλή φωνή ντυμένο...Μπράβο στο παλικάρι και στην Danna βεβαίως για αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια να τονίσω ότι δεν ήταν και για πρώτη θέση (κατά την γνώμη μου πάντα). Επίσης ένα δεύτερο κομμάτι που ξεχώρισα ήταν αυτό της διοργανώτριας χώρας. Ε πώς να το κάνουμε, έχουν μια ποιότητα μέσα τους αυτά τα κομμάτια, και δεν μπορώ να τα προσπεράσω...Έστω και αν δεν είναι απόλυτα ταιριαστά για τον θεσμό του διαγωνισμού. Πάντως αν μου έλεγαν να βαθμολογήσω την φετινή eurovision από πλευράς τραγουδιών θα της έβαζα άνετα 17/20. Και αυτό γιατί θεωρώ πως φέτος τα είχε όλα!

Αυτά λοιπόν φίλοι μου...Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που διαβάζετε όλα αυτά που γράφω, και για τα e-mails που λαμβάνω κατά καιρούς. Εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι, και φυσικά τα λέμε και πάλι απο δώ...
Να είστε όλοι καλά καλά!!!!

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Αχ αυτές οι υποχρεώσεις!!!
Δεν θα σχολιάσω τα περιτά κιλά γιατί έχω ακόμη. λολ! Το παν είναι να βάζεις όρια, καλά τα είπες.
Το δεύτερο κομμάτι του ποστ αν σου πω ότι δεν δύναμαι να το σχολιάσω; Και αυτό επειδή κοιμόμουν απο τις 12 και κάτι εκείνο το βράδυ. Λόγω υποχρεώσεων γύρισα και αργά, δεν την είδα καθόλου! Το πρώτο μπορεί να ήταν ωραίο τραγούδι αλλά σιχάθηκα τον Ρώσο. Ψωνάρα θα έλεγα. Το έβγαζε ρε παιδί μου, στο έδειχνε.. Γέλασα πολύ με το Ισπανικό! Την Καλόμοίρα δεν την είχα για τόσο ψηλά. Αλλά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και χάρηκα πολύ γι' αυτό! :) Καλό βράδυ!!!! Και να περνάς καλά!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Kαλησπέρα!!

Alexandros είπε...

καλησπέρα :)!!