Οι σκέψεις μου είναι σαν το νερό που κυλά , όπως και ένα ποτάμι.Συναντούν δίαφορα τοπία,πολλά εμπόδια και κάπου καταλήγουν.Καμία φορά κάποιοι προσπαθούν να τις 'μολύνουν' μα τελικά συνεχίζουν να κυλούν καθαρές μέσα στο μυαλό μου.Κάποια δείγματα απο αυτές είναι εδώ γραμμένες.Σας προσκαλώ να τις ''πιείτε'' οπως θα πίνατε ένα ποτήρι νερό.Άλλωστε νομίζω πως είναι πόσιμες...:-)

Το cd της εβδομάδας

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Μια αγάπη γεννιέται


Πέρασαν κάποιες μέρες για να κάνω την εμφάνιση μου και πάλι εδώ, αλλά ευτυχώς δεν έχω πλέον πολύ χρόνο...Ο άγγελος μου έχει για μένα πρωταρχική σημασία, και κατ' επέκταση το blog έρχεται μετά από αυτόν. Και πως να μην είναι έτσι αφού αυτός ο άνθρωπος μου έχει αλλάξει στην κυριολεξία την ζωή. Με έχει κάνει να γελάω πολύ, και να δακρύσω από ευτυχία! Κοντεύει να περάσει ένας μήνας μαζί του και γώ νιώθω ότι ακόμη δεν έχω ζήσει τίποτα ...Βρεθήκαμε μαζί 3 γεμάτες ημέρες στην όμορφη Σύρο (παιδιά να πάτε είναι πολύ όμορφο νησί) και πραγματικά έζησα πράγματα που θέλω πολυ να ξαναζήσω μαζί του. Φάγαμε μαζί σε όμορφα ταβερνάκια, περπατήσαμε χέρι-χέρι στα σοκάκια, μα πάνω απ'ολα κάναμε Έ Ρ Ω Τ Α! Πραγματικά νομίζω πως αυτή η σχέση είναι ξεχωριστή όχι μόνο για μας αλλά και για τους γύρω μας. Θεωρώ πως τα συστατικά του Έρωτα + του Έρωτα αρχίζουν να ενώνονται όλο και περισσότερο και να δημιουργούν ''χημικές αντιδράσεις'' όπως εξάρτησης, λατρείας, και φόβου. Φόβου να μην χαθεί όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, αλλά και φόβου να μην πληγωθούμε. Νιώθω ότι θέλω να προσφέρω τόση ευτυχία...Και ειλικρινά ίσως σκέφτεστε ότι θέλω να πάρω το ίδιο. Όχι όμως...Η ανταμοιβή μου είναι η ευτυχία του άλλου. Έχει τύχει αρκετά βράδια που κοιμάμαι με τον άγγελό μου, να ξυπνήσω και απλά να τον κοιτώ την ώρα που κοιμάται. Απλά τότε χαμογελώ και αισθάνομαι τόσο όμορφα αφού βλέπω ότι κοιμάται ήσυχα, γλυκά και ευτυχισμένα, γνωρίζοντας ότι για να είναι έτσι έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου... (βέβαια μερικά βράδια βάζω και άλλου το χεράκι μου, αλλά αυτά δεν σας αφορούν...)

Έχω αρχίσει να νιώθω αισθήματα αγάπης πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες, και άν για πολλούς είναι νωρίς για κάτι τέτοιο, δεν με απασχολεί. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου πως θα είμαι απόλυτα ειλικρινής με αυτόν τον άνθρωπο για το τί νιώθω...Αυτή την φορά δεν θα πνίξω τίποτα από αυτά που νιώθω! Και αν για κάποιους το να αγαπάς έναν άνθρωπο σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα ακούγεται κάπως, θα ήθελα να μου απαντήσουν πρώτα γιατί πρέπει να συμβαδίζω με το τι συμβαίνει συνήθως και όχι με το τι νιώθω; Και δεύτερο, γιατί τελικά οι άνθρωποι θέλουν να αγαπούν μετά από πολύ καιρό ενώ απο την άλλη, αγαπούν να μισούν κάποιον απο το πρώτο λεπτό μιάς γνωριμίας; Μήπως η μιζέρια τους έχει κυριεύσει και δεν αφήνουν το αληθινό ψυχικό τους κόσμο να ξεπεταχτεί απο το μέσα τους; Πόσο ανόητοι γίνονται τελικά οι άνθρωποι βάζοντας ως πρόσχημα τις φοβίες τους. Φοβούνται να δώσουν αγάπη γιατί φοβούνται οτι δεν θα πάρουν...Αλλά αυτό δεν είναι αγάπη....Αγάπη είναι να δίνεις χωρίς να ζητάς...Αυτό προσπάθησε να πεί και ο Χριστός στους στενόμυαλους.

Δεν διστάζω λοιπόν να πώ πως αυτή την στιγμή δεν νιώθω μόνο ερωτευμένος, αλλά νιώθω ότι και αγαπώ!!! Θέλω ο θεός να τον βοηθά να είναι καθημερινά καλά, όπου και αν είναι ότι και αν κάνει. Και γώ από την μεριά μου να κάνω ότι είναι δυνατόν για να είναι ευτυχισμένος...Ευχή μου, η αγάπη μου να φτάσει να ξεχειλίσει τόσο πολύ που να μαλακώσει ακόμη και την πιό σκληρή καρδιά που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο...Όπως αντιλαμβάνεστε, για μένα τώρα όλα ξεκινάνε!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Οι μέρες κυλούν γλυκά


Ακόμη μια νύχτα κάθομαι και σκέφτομαι πόσο απότομα μπήκε στην ζωή μου αυτός ο άγγελος, και μου έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μου...Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι με βλέπουν να μιλώ πολύ διαφορετικά, πολύ πιο αισιόδοξα. Όλα γύρω μου τα βλέπω τόσο όμορφα. Ακόμη και τις καθημερινές δυσκολίες (κυρίως στην δουλειά μου ) τις αντιμετωπίζω με την φράση ''Είμαι ερωτευμένος είμαι χαρούμενος!'' και δεν επιτρέπω σε κανένα να μου χαλάσει όλο αυτό το όμορφο που ζω αυτή την στιγμή! Σε κάθε μου κίνηση ο άγγελος μου είναι μέσα στο μυαλό μου. Ότι και αν κάνω αμέσως σκέφτομαι ''τι να κάνει τώρα..'', έπειτα χαμογελώ και συνεχίζω την δουλειά μου!Φυσικά δεν ξεφεύγω από τους δικούς μου ανθρώπους και συνεργάτες που με ''δουλεύουν' όταν με βλέπουν να χαμογελώ μόνος μου αλλά μου αρέσει. Η θετική ενέργεια που έχω μέσα μου είναι απερίγραπτη! Νιώθω απίστευτη δύναμη και δεν φοβάμαι τίποτα! Η δε δουλειά μου έχει μια ''αδικαιολόγητη'' άνοδο, και όσο αναφορά τις δημιουργικές μου ανησυχίες βρίσκονται στο ζενίθ.
Έχω αλλάξει συνήθειες και τρόπο σκέψης! Πραγματικά είναι στιγμές που βουρκώνω (αλλά είμαι εγωιστής και δεν τα λέω αυτά εύκολα) στην σκέψη ότι υπάρχει στην ζωή μου αυτή η γλυκιά ύπαρξη και είναι 100% αληθινή! Κάποιους αυτό μπορεί να τους τρομάζει, εμένα όμως όχι!!!
Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω μέσα από λέξεις αυτό που νιώθω. Ο φίλος μου ο Μ. με βοήθησε σε αυτό και μου έδωσε ένα κομμάτι που πραγματικά τα λέει όλα! Όλα όμως! Το χαρίζω στο μωράκι μου...

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Ένα γλυκό ''αχ''


Ώρα 3.00.Μόλις γύρισα από την βόλτα με το αυτοκίνητο με έναν καλό μου φίλο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να πάω γιατί διέκοψα την επικοινωνία στο τηλέφωνο που είχα με τον άγγελο μου, αλλά απο την άλλη, εντάξει είναι ωραία να κόβεις βόλτες με το αμάξι και να συζητάς. Βέβαια το θέμα είναι να συζητάς και να είναι και το μυαλό σου στην συζήτηση αλλά το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να είναι εκεί!Ήταν στο μωράκι μου...Όπως να το κάνουμε είναι ευθύνη να έχεις ένα μωρό...Έφαγε; Κοιμήθηκε; Σκέφτεται; Είναι όλα καλά; Συνέχεια το μυαλό μου είναι εκεί. Ευτυχώς έχω αφήσει ένα μικρό και άψυχο τιγράκι να προσέχει την κατάσταση και να κάνει παρέα για τις ώρες που εγώ δεν μπορώ να είμαι εκεί...(αν και έμαθα οτι το κακόμοιρο αν είχε στόμα θα έβριζε, αλλά απο την άλλη αυτός είναι ο ρόλος του...Στην τελική υπάρχουν και χειρότερα. Ας μάθει τι κάνει΄ο φίλος του το δεινοσαυράκι και τι τραβάει απο μένα και τότε θα καταλάβει ότι αυτό είναι πιο τυχερό!) Πρώτο αχ λοιπόν...Πάει το χάσαμε!!! Γίναμε πάλι παιδιά!!!(κάτω των 10)

Και πάμε στο δεύτερο αχ...που αφορά το μωρό μου...(λες και τα υπόλοιπα αφορούσαν την κυβέρνηση)
Τι θα κάνω με εσένα; Αστρολογικά λένε οτι γνωριστήκαμε στην χειρότερη περίοδο, με ανάδρομο Ερμή, που προσβάλει πολύ την επικοινωνία, και εγώ επικοινωνώ μαζί σου παρόλα αυτά 1000% !!!Τώρα που μπαίνει και στην ορθή του πορεία δηλαδή θα φτιάξουμε κινητά 100ης γενιάς, όπου θα στέλνουμε sms απ' ευθείας στο μυαλό;Ή γενικότερα θα παρακάμπτουμε τις κεραίες και τα καλώδια;Ε; Και τέλος πάντων τι θα κάνουμε με αυτή την super χημεία μας που, αν συνεχίσει να αντιδρά έτσι θα κάνει έκρηξη αγάπης!!! (που πόσο το θέλω....)

Λοιπόν δεν υπάρχει άλλη λύση....Μένεις έτσι, μένω έτσι και να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για αρραβωνιάσματα!!! Γιατί εγώ τώρα που σε βρήκα θα σε ''παντρευτώ''!!! Δεν θα σε αφήνω με τίποτα να μου φύγεις!!! Άλλοστε ''για αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, για να σε συναντήσω.....''

Αχχχχχχ μωράκι μου, Αχ Θεέ μου!!!Είμαι τόσο χαρούμενος....Ευχαριστώ...

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Όσο πάει δυναμώνει


Οι μέρες περνούν...Ήδη έχουν περάσει 12 ημέρες αφού γνώρισα τον άγγελο μου, και νομίζω ότι έχουν περάσει μονο 2!!!Νίωθω πώς έχουμε να ζήσουμε τόσα πολλά πράγματα μαζί!Κάθε μέρα το μυαλό μου βρίσκεται εκεί!Ότι και αν κάνω, όπου και αν βρεθώ, ότι και αν πω, μπροστά και πίσω απ' όλα υπάρχει αυτή η γλυκιά φατσούλα να μου χαμογελά! Είναι τόσο όμορφο αυτό....Και το καλύτερο είναι ότι αντί αυτό να υποτονεί ή απλά να σταθεροποιείτε (όπως συχνά μπορεί να συμβαίνει) αντίθετα δυναμώνει και αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει! Αν και μέσα μου ξέρω που θέλω να φτάσει...Γιατί αναγνώστη μου, είμαι παιδί με στόχους και γνωρίζω τι θέλω. Βέβαια και η τύχη έχει τον ρόλο της στην παρούσα φάση.

Εδώ λοιπόν έρχεται εκείνη η 6η αίσθηση που δεν έχει πέσει ποτέ εκτός και μου λέει: Ετοιμάσου...Το πλοίο ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι...Ένα ταξίδι που μοιάζει παραμυθένιο αλλά είναι αληθινό και αναμένετε να μην έχει επιστροφή αφήνοντας πίσω του όλη την μιζέρια της καθημερινότητας που μας περιβάλει...Συνταξιδιώτης σου, ο άγγελός σου...
Τι άλλο λοιπόν καλύτερο μπορεί να θέλει κάποιος μετά την υγεία του;

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ο ''αρχιτέκτονας''


Νιώθω αποψε ότι η ενέργεια που νιώθω μέσα μου είναι τόσο μεγάλη που δεν αντέχω να μην γράψω εδώ!Ο έρωτας που μου χτύπησε την πόρτα περίπου πριν μια εβδομάδα κάθε στιγμή δυναμώνει! Δυναμώνει αυτό το ΄΄Σε θέλω'' το '' σε σκέφτομαι''...

Το ξέρω, το νιώθω, δεν μπήκε στην ζωή μου τυχαία αυτή η ύπαρξη. Μια σειρά απο καθημερινές συμπτώσεις, μια σειρά απο τόσα κοινά σημεία δεν είναι τυχαία! Κάποιοι μπορεί να μιλούν για ενθουσιασμό , φούσκα, οτιδήποτε! Εντάξει δίκιο έχουν να τα λένε...Προσπαθούν να βοηθήσουν και να αποτρέψουν τις εξελίξεις στον ψυχικό κόσμο και των δυο απο μία πιθανή άσχημη τροπή αυτής της γνωριμίας. Αλλά το να συμβαίνει με τις περισσότερες γνωριμίες αυτό δεν σημαίνει οτι μπορεί να συμβεί με όλες!

Εδώ υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις!Εδώ υπάρχουν τα τέλεια ''υλικά'' για να δημιουργηθούν οι καλύτερες βάσεις για ένα ''κτήριο'' που δεν θα μπορεί να το κουνήσουν ούτε 15 ρίχτερ!

Θα μου πέιτε:

'και με ποιον ''αρχιτέκτονα'' πας να χτίσεις; Που θα βρεις καλούς ''μαστόρους''; Πως σου ήρθε τώρα να ''χτίσεις'';Αφού έμενες στο ''ενοίκιο'' και είχες βολευτεί τι θες και μπλέκεις τώρα;'

Και απαντώ:


Η ''ιδέα'' να ''χτίσω'' ήταν κοινή έχει πολύ θέληση και απο τις δύο πλευρές

''Μαστόρους'' έχω τις εμπειρίες μου που μου έμαθαν τόσα

Το ''ενοίκιο'' με κούρασε, και δεν το γουστάρω πλέον

Και ''αρχιτέκτονα'' σε όλο αυτό έχω τον Θεό.


Νομίζω ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα! Μόνο τον ''Αρχιτέκτονα'' φοβάμαι..που του ζήτησα ένα δείγμα ευτυχίας για λίγο για να πάρω δύναμη και να συνεχίσω να ζω, και Αυτός μου έστειλε έναν άγγελο, συνοδευόμενο με ένα σωρό συμπτώσεις για να μου αποδείξει ότι είναι δώρο απο ψηλά, και όχι κάτι απλό. Σ' ευχαριστώ Θεέ μου!!!Σ'ευχαριστώ άγγελε μου....

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Γλυκός έρωτας,γλυκές φοβίες


Κυριακή σήμερα....Όλα μου φαίνονται τόσο όμορφα!Τόσο γλυκά!Παρόλο που είχα μία δύσκολη ημέρα εχθές απο πλευράς κούρασης, το βράδυ μου ήταν τόσο όμορφο...Ξέρω θα μου πείτε ''φταίει ο έρωτας'', και ναί φταίει.

Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστώ μαζί σας όλο αυτό που νιώθω μέσα μου, αλλά θέλω να πιστεύω ότι λίγο - πολύ όλοι σας έχετε βρεθεί σε μιά παρόμοια κατάσταση, και έτσι μπορείτε να με καταλάβετε Προσωπικά πάντως θέλω να δηλώσω ότι αυτό που ζώ και έτσι όπως το ζώ δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ!

Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερός! Και πως να μην νιώθει κάποιος τυχερός όταν βρίσκετε δίπλα δίπλα με αυτό που του αρέσει, το έχει στην αγκαλιά του, και μοιράζεται μαζί όλη την νύχτα καθώς η καρδιά του χτυπάει δυνατά και το θέλει πρώτα το μυαλό του και μετά το σώμα του...Και όλα αυτά να συμβαίνουν σε μια μικροκοινωνία που το συναίσθημα και ο αγνός έρωτας έχει αρχίσει να αγγίζει το μηδέν. Πόσο χαίρομαι που δεν ανήκω σε αυτή την ωμή ομάδα ανθρώπων...Πόσο χαίρομαι που βρίσκομαι γυμνός στο κρεβάτι και νιώθω την ανάγκη απλά να αγγίζω και μόνο!!Πόσο χαίρομαι που δεν με έχει απασχολήσει καθόλου το σεξ, και νιώθω ότι θέλω να κάνω μόνο Έ Ρ Ω Τ Α!!!

Παρόλα αυτά σήμερα μετά από όλο αυτό το δυνατό που ένιωσα και νιώθω με πιάσανε οι φοβίες μου λίγο...Ξέρετε τώρα, μήπως είναι απλά ένα όνειρο, ένα ψέμα, ένα τίποτα και πλάθω κόσμους για να μπω μέσα....Αλλά απο την άλλη υπάρχει και ο αντίλογος. Θα ξεκινήσω απο ένα ρητό που λέει: '' Αν δεν υπάρχει η απειλή για πόλεμο, δεν υπάρχει ειρήνη'' ή αλλιώς: '' Αν δεν υπήρχε ο θάνατος, δεν θα υπήρχε η θέληση για ζωή''.΄Άρα προσωπικά καταλήγω στο ότι όλες αυτές οι φοβίες που με σκιάζουν κάποιες στιγμές, είναι απόλυτα φυσιολογικές, και με βοηθούν να προσπαθώ να ζώ ακόμη πιο έντονα σε ότι καλό μου συμβαίνει, ενώ ταυτόχρονα με πεισμώνουν να δίνω μέλλον σε αυτό.

Συμπέρασμα λοιπόν πως όταν φοβόμαστε μήπως χάσουμε κάτι ή τελειώσει, το προσέχουμε σαν τα μάτια μας ,το φροντίζουμε πάντα να είναι ''καθαρό'' και εμπλουτισμένο με καλά και αγνά συναισθήματα. Μόνο τότε είναι σίγουρο πως ο χρόνος μας επιβραβεύει, χωρίς να υπάρχει το τέλος που μας τρομάζει!!!Άρα όλα είναι στο χέρι μας τελικά....γιατί λοιπόν να φοβάμαι; Είναι θέμα θέλησης, και όλα γίνονται!!!!!!!! :)

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Το απρόσμενο


Καλοκαίριασε ο καιρός, αλλά νομίζω οτι καλοκαίριασε και μέσα μου...Βέβαια αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να υπάρχει αιτία για κάτι τέτοιο.Και φυσικά υπάρχει...Καμιά φορά εκεί που μας πιάνει η απελπισία, νιώθουμε άσχημα, και στο τέλος τα παρατάμε όλα και δεν ασχολιόμαστε, τότε ο θεός δίνει μήνυμα στους αγγέλους του να λάβουν μέτρα. Και τότε σου έρχεται ένα μηνυματάκι στο διαδίκτυο που μοιάζει να είναι κοινό, το διαβάζεις, κοιτάς και τον αποστολέα, και αρχίζει κάτι μέσα σου να λέει ''μην το προσπεράσεις αυτό!Κάτι γίνεται εδώ!'' Απαντάς, ανταλάζεις μερικές κουβέντες, και τότε βάζεις την 6η αίσθηση σε λειτουργία, και αυτή ανταποκρίνεται άμεσα με θετικά αποτελέσματα! Τότε τι μένει; Απλά η επιβεβαίωση των παραπάνω με μιά συνάντηση απο κοντά. (ριψοκίνδυνο βέβαια, γιατί κινδυνεύεις να έχεις επιρεάσει της απόψεις σου από την 6η αίσθηση, αλλά εντάξει ευτυχώς προσωπικά τα πάω καλά σε αυτά και είμαι αντικειμενικός και ξεκάθαρος)

Ντύνεσαι απλά και καθημερινά (για να υπάρχει και απο την άλλη μεριά αντικειμενική άποψη) και πάς στο ρατεβού που έχεις ορίσει. Και τότε αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά απο ''χαζές'' συμπτώσεις, και περίεργες από εμένα ''αντιδράσεις''. Και αφού λές το ''καλησπέρα'' αρχίζεις μέσα σε 2 λεπτά να συνθέτεις το παζλ αρχίζοντας να συνειδητοποιείς οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, και ή σου κάνει πλάκα ο θεός, ή σου στέλνει ένα δώρο. Ένα δώρο που σε κάνει να περάσεις σε άλλες διαστάσεις και επιτέλους να σε αφήσει να ονειρευτείς αφού απέναντι σου βρήσκετε κάτι καλό.

Και έρχεται η απόλυτη για μένα στιγμή της επιβεβαίωσης, η ώρα που κρατάς στην αγκαλιά σου αυτό που σου έχει δοθεί και τότε αρχίζεις να νιώθεις ευτυχισμένος,ολοκληρωμένος, έτοιμος να δώσεις ότι καλό έχεις μέσα σου!Τότε αυτό ανταποκρίνεται και προσπαθεί να κάνει το ίδιο!Αρχίζει να σε κοιτάει στα μάτια και το βλέμμα να απορεί όπως απορείς και εσύ λέγοντας '' λες να είναι αυτό που θέλω;'' Και αρχίζουν οι φυσιολογικές αντιδράσεις κρύβοντας αυτά που αρχίζουμε να νιώθουμε γιατί μέσα μας υπάρχουν παρόμοιες εικόνες απο εμπειρίες του παρελθόντος που μας τρομάζουν και μας κρατούν από παγίδες ενθουσιασμού. Αλλά την ίδια στιγμή έρχεται το παζλ στο μυαλό λέγοντας : ''όσο και αν μοιάζουν με παλιές εικόνες δεν είναι το ίδιο με τίποτα!!!''

Και πάμε στο τελευταίο στάδιο που λέγεται καύλα. Βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το τεστ προκειμένου να διαπιστώσεις αν όλα αυτά που έχεις νιώσει πριν είναι απλά παιχνίδι του μυαλού απλά και μόνο για να κάνεις ένα καλό κρεβάτι και να φύγεις...Βλέπεις όμως καθώς ο χρόνος περνάει και είσαι με αυτή την ύπαρξη δίπλα-δίπλα γυμνός, πως απο κεί που γενικότερα το σεξ είχε για σένα πρωταρχικό ρόλο (όσο να μην σε ένοιαζε για την συχνότητα του) περνάει σε δεύτερη μοίρα παύοντας να σε απασχολεί για εκείνη την χρονική στιγμή! Το μόνο που θέλεις είναι απλά να κάνεις τον άλλον ''δικό'' σου, και να γίνει το μωράκι σου!!!

Η στιγμή που πρέπει να φεύγεις όμως έρχετε....Τότε έχεις την ανάγκη ανασυγκρότησης του εαυτού σου...Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, πηγαίνεις σε μια ερημιά αγναντεύοντας την θάλασσα, ανάβεις ένα τσιγάρο και σκέφτεσε όλα αυτά που έζησες, τα παντρεύεις με το τι νιώθεις μετά από όλα αυτά και λες ''θέλω κι άλλο γιατί;'' και απαντάς μετά στον ευατό σου '' γιατί ερωτεύτηκες μαλάκα!'' :)
Βέβαια την ίδια στιγμή αρχίζουν οι φοβίες...Αλλά ευτυχώς τις έχω εξαλείψει αρκετά...Σημασία έχει ότι αυτό το ζώ 100% και θέλω να το ζήσω κι άλλο!!! Για την διάρκεια σε όλο αυτό όλοι φυσικά θα σκέφτεστε κάτι, αλλά ειλκρινά αν αυτό που μου έχει έρθει πρέπει να μείνει δίπλα μου θα μείνει...Άντε και με λίγη προσπάθεια, γιατί αυτά δεν είναι και εύκολα το ξέρουμε... Να είστε όλοι καλά και εσύ μωράκι ακόμα καλύτερα......:)